KOSTEN

 

Wat zijn de basis kosten voor een website:

1. afhankelijk van de provider kost een domeinnaam tussen 8,50 - 10,00 euro per jaar

2. voor uw website te kunnen uploaden is er een provider nodig die webruimte 'verkoopt', meestal loopt zo iets via de webmaster / designer.

3. de kosten hiervan zijn afhankelijk van de afspraken: zelf beheer / beheer via de webmaster / afbeeldingen  en/of foto's.

 

Start kosten:

  1. de kosten voor de registratie van de domeinnaam

  2. het maken van een webset persoonlijk: bevat intro / indexpagina / navigatie / banner / logo, dit kost max. 50,= éénmalig

  3. het aanpassen van een basisset in gewenste kleuren: bevat dezelfde items maar alleen extra werk banner en logo, dit kost        max. 30,= éénmalig

  4. ik maak een basisset als iemand wel zelf verder het ontwerp en beheer op zich neemt, echter als ik de gehele site ga opmaken       met info en dergelijke dan is het afhankelijk van het aantal pagina's en eventuele extra items.

 

Het maken en beheren

  1. intro - logo - banner met foto materiaal van opdrachtgever zelf

  2. index pagina inclusief navigatie

  3. een basispagina

  4. verder keuze mogelijkheden: gastenboek, blog, verbinding naar facebook / twitter of hyves, fotoboek, contactformulier

  5. opgenomen pagina's kunnen de gegevens bevatten die uzelf bepaald zoals bv. puppy's, kampioenen, nieuws, maar ook            als het gaat om nagedachtenis een pagina voor het achterlaten van condoleances, bij een hobby een pagina met de        resultaten van de items die u graag zou willen laten zien (kan borduurwerk, quilten e.d.)

 

U ziet er zijn diverse mogelijkheden buiten de opstart om, afhankelijk van keuze komt het design en beheer meestal het 1e jaar         uit op basiskosten voor ontwerp + domeinnaam + 30,= voor de provider (het beheer en kosten webruimte).

Elk volgend jaar zal dan uiteindelijk op 30,= euro beheer + domeinkosten uitkomen .

 

Hiermee heeft u een beeld van wat het uiteindelijk zou gaan kosten, als ik voor u aan e slag zou gaan.